Mask Group 108

V več kot 20 letih smo koncept razvoja spletnih strani in spletnih trgovin dodelali do te mere, da je učinkovitost zagotovljena. Razumevanje potreb in želja deležnikov, brezkompromisna uporabniška izkušnja, trendovski izgled, stalno sodelovanje z naročnikom, to je le nekaj stalnic našega dela.

Pomembno pa je tudi zavedanje, da se prava zgodba po objavi šele začne, zato je izjemnega pomena tudi stalna podpora, vzdrževanje in nenazadnje varno gostovanje spletnih strani in spletnih trgovin pri najboljših ponudnikih.

NAŠE KLJUČNE

PREDNOSTI

Group 1323

OSREDOTOČENI NA CILJE IN REZULTATE

Group 1324

ISKRENI DO VAS IN VAŠIH UPORABNIKOV

Group 1325

PRILAGODLJIVI DO MERE, DA JE RAVNO PRAV

IZBRANE

REFERENCE

Izbrali smo nekaj referenčnih projektov, ki smo jih realizirali v zadnjem obdobju.

nase okno v svet luka koper
Luka Koper

Spletno mesto Luka Koper

Spletno mesto poleg korporacijskih vsebin omogoča uporabne vsebine in orodja različnih ciljnim skupinam. Najava ladij, dela na terminalih, pridobitev dovolilnice in še veliko drugega. Obišči spletno mesto
zelezniska mobilnost in celovite logisticne resitve slovenske zelenice
Slovenske železnice

Spletno mesto Skupine Slovenske železnice

Korporacijsko spletno mesto Skupine Slovenske železnice povezuje vsa podjetja v skupini, nudi pregled zaposlitev, možnost oddaje različnih e-vlog.

Obišči spletno mesto
lipro
Lipro

Spletna trgovina Lipro.Shop

Spletna trgovina je integrirana z zalednim sistemom Vasco in tako omogoča izvedbo naročil in celotnega nakupa v realnem času. Spletna trgovina združuje več kot 500 artiklov in njihovih izvedb, izvedena pa je v 8 različnih jezikih.

Obišči spletno mesto
Senozece 07
Cimos

Spletno mesto Skupine Cimos

Na novem spletnem mestu je predstavljenih več kot 40 let avtomobilskega strokovnega znanja in vrhunskih rešitev.

Obišči spletno mesto
top
Group 1234

KAKO DELUJE

CELOVIT

PRISTOP

Vsak projekt je edinstven, kot so edinstveni ljudje, njihove želje in navade. Naš koncept dela nam omogoča izvedbo digitalnih projektov od začetka do konca, celovito.

Path 2711

NAROČNIKI

NAM ZAUPAJO

S svojimi naročniki sklepamo dolgoročna partnerstva, ki omogočajo odlično razumevanje poslovnega modela in potreb. Delujemo v vseh industrijah, velikih in manjših sistemih, kot tudi v javni upravi.

Group 545

svgexport 1 1

svgexport 3

Group 368

actual it logo

marjetica nov

podpis

logo mok