Group 1304 1

Spletne strani in trgovine

Vizualna privlačnost je pomembna, vendar je to le prvi korak k uspešnosti. Naše spletne strani in spletne trgovine so razvite na podlagi dodelane uporabniške izkušnje in tehnične odličnosti.

Preberi Več
Group 1307 1

Zaledni sistemi

Razvijamo intranete, zaprte portale za dobavitelje, kupce, zaprte spletne sisteme in jih integriramo v obstoječe namenske sisteme.

Preberi Več
Group 1303 1

Mobilne aplikacije

Bogate izkušnje na področju spletne produkcije smo vpeljali tudi v razvoj učinkovitih mobilnih aplikacij za telefone in tablice.

Preberi Več
Group 1263 2

Razvoj uporabniške izkušnje - UX

Učinkovitost vsakega digitalnega produkta je odvisna od kakovosti načrtovane in razvite uporabniške izkušnje.

Preberi Več
Group 1305 1

Optimizacija - SEO

Optimizacija za spletne iskalnike je ključni korak pri učinkovitosti vaše spletne strani ali spletne trgovine. Pri našem delu se osredotočamo na izboljšanje vaše spletne prisotnosti in povečanje števila obiskovalcev na vaši spletni strani.

Preberi Več
Group 1306 1

Digitalno oglaševanje

Digitalno oglaševanje je pomemben korak pri izboljšanju vaše spletne prisotnosti in doseganju marketinških ciljev. Pri delu uporabljamo učinkovite marketinške strategije in orodja, ki zagotavljajo boljše rezultate in donos.

Preberi Več

NAROČNIKI

NAM ZAUPAJO

S svojimi naročniki sklepamo dolgoročna partnerstva, ki omogočajo odlično razumevanje poslovnega modela in potreb. Delujemo v vseh industrijah, velikih in manjših sistemih, kot tudi v javni upravi.

Group 545

svgexport 1 1

svgexport 3

Group 368

actual it logo

marjetica nov

podpis

logo mok

top
Group 1234

KAKO DELUJE

CELOVIT

PRISTOP

Vsak projekt je edinstven, kot so edinstveni ljudje, njihove želje in navade. Naš koncept dela nam omogoča izvedbo digitalnih projektov od začetka do konca, celovito.

Path 2711

ZADNJE

REŠITVE

Naš nabor produktov predstavlja inovativne in visokokakovostne rešitve, prilagojene vsem uporabniškim potrebam.

AdobeStock 190639989
Zdravstveni dom Sežana

Spletno mesto ZD Sežana

Prenovljeno spletno mesto združuje pomembne informacije vseh lokacij organizacije na enem mestu. Omogoča enostavno naročanje, pregled ordinacijskih časov in integracijo z zalednim sistemom za naročanje. Obišči spletno mesto
2 2 1
SŽ Tovorni promet

Spletno mesto Tovorni promet SŽ

Poleg predstavitvenih vsebin je spletno mesto preko zalednih sistemov povezano s sistemi za pregled tovora, zasedenosti in drugih uporabnikom pomembnimi podatki.

Obišči spletno mesto
eskupnost
Mestna občina Koper

E-skupnost Mestne občine Koper

Zaledni sistem združuje vse krajevne skupnosti in javne zavode Mestne občine Koper v enovito platformo.

Naroči predstavitev rešitve
istraconnect
Občina Izola

Mobilna aplikacija Istra Connect

Mobilna aplikacija omogoča pregled voznih redov javnega prevoza, pregled kolesarskih poti, kolesarnic in mnoge druge vsebine.